Toimitusehdot

Toimitusehdot

Warkkari.fi on Wärkkäri Tmi:n  ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on elinkeinoyhtymä tmi Wärkkäri, Kauhava. Seuraavia ehtoja sovelletaan edellämainitun ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa kaupassa.

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Toimitukset ja maksutavat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Valuuttana on Euroopan Unionin yhteinen valuutta Euro (EUR). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostilla, mikä edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika

Mikäli tuotetta ei ole varastossa, tuotteet tehdään tilausten perusteella. Koska tuotteet tehdään käsityönä ja käytetty maalaustekniikka vaatii useamman päivän maalaus-kuivaus-hiomisrumban, voi toimitusaika vaihdella alle viikosta kolmeen viikkoon.

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten. Mikäli Warkkari.fi -sivustolla olevissa hinta- ynnä muissa tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, yrittäjä ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää, haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Maksutavat

Tuotteista ja niiden toimituskuluista lähetetään tilauksen jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen viitenumerollinen ennakkolasku, jonka vastaanottamisen jälkeen tilauksen käsittely alkaa. Kts. Toimitusaika.

Tuotepalautukset

14 päivän palautusoikeus alkaa kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaalla on oikeus avata tuotepakkaus ja tutustua tuotteeseen. Tuotteen sekä tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa myyntikuntoisia. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätetään pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Käyttäkää aina palautettaessa alkuperäistä pakkausta!

Palautetun tuotteen hinta hyvitetään asiakkaan tilille 30 päivän kuluessa, mikä edellyttää että asiakas ilmoittaa palautuksen yhteydessä yhteydessä sekä pankkiyhteystietonsa sekä liittää alkuperäisen kauppakuitin kopion palautettavan tuotteen mukaan.

Tuotteelle kuljetuksessa aiheutuneet vahingot

Vastaanottajalla on tarkastusvelvollisuus lähetystä vastaanotettaessa. Ostajan tulee välittömästi lähetyksen vastaanottamisen jälkeen ilmoittaa havaitsemistaan lähetyspakkauksen tai tuotteen vaurioista sekä tehdä postikonttorissa vahinkoilmoitus ja sopia asiakaspalvelumme kanssa tuotteen korvaamisesta uudella.

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteystiedot:
Wärkkäri tmi
Y-tunnus 0349617-9
Ylikoskentie 463
62430 Peltotupa
Kotipaikka Kauhava
[email protected]